Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Onze aanpak

Alle specialisaties voor bouw, verbouw en inrichting onder 1 dak

Onze integrale (ver)bouwprojecten leiden altijd tot een geweldig eindresultaat. Of het nu gaat om een ingrijpende revitalisatie, een nieuwbouw, of een nieuwe inrichting. Wij zorgen ervoor dat alles klopt en hebben alle specialisaties voor bouw, verbouw en inrichting onder 1 dak. Snel, flexibel, slagvaardig en multidisciplinair!

 

Voor huurder tot vastgoedinvesteerder

Als huurder / gebruiker, vastgoedbelegger, beheerder of ontwikkelaar van vastgoed kunt u ons inschakelen als hoofdaannemer of general contractor. Voor een integraal totaalpakket aan werkzaamheden of onderdelen daarvan. Goed om te weten: onze service en ideeën gaan altijd van A tot Beyond.

Wat heeft CNSTRCT in huis

✔Innovatieve oplossingen en advies
✔Bouwkundige werkzaamheden
✔Afbouw
✔Interieurbouw
✔Schilderwerk, stucadoorwerk en spuitwerk
✔Vloerafwerking en stoffering
✔Vergunningentraject
✔BIM-tekenwerk
✔Installatiewerk

Hoe wij werken

Stap 1: Ontwerp
De basis van alles. Een fase van afwegingen maken en besluiten nemen. Ofwel u schakelt een architect in, ofwel wij brengen u in contact met specialisten. Alle aspecten en wensen van casco tot en met inrichting komen samen in het definitieve ontwerp.

Stap 2: Engineering & voorbereiding
In deze fase volgt een bouwkostenraming, in ons geval een totaalprijs zonder meerprijs. We gaan voor een korte doorlooptijd met deadlinegarantie en focussen op kwaliteit, duurzaamheid en efficiency.

Stap 3: Realisatie & projectcoördinatie
De werkvoorbereiding is klaar, de uitvoering kan starten en het wordt zichtbaar. En wel zo dat we bouwen wat bedacht en afgesproken is. Dat doen we met minimale overlast en in een projectaanpak met strak gemanagede fase: snel en met eebn deadlinegarantie!

Stap 4: Nazorg & onderhoud
De oplevering, een mooi moment waar we hard naartoe hebben gewerkt. Ook daarna blijven wij zorg uit handen nemen. Elk project heeft onderhoud nodig, u kunt op ons rekenen, ook na de garantieperiode.

top
error: Beveiligde content