Builders of constructive result.
Menu

After previous successful assignments at PSV, this time our team started a new project on Campus De Herdgang. A challenging job in terms of time and construction process, since the canteen was operational during the implementation. This means low-noise building – which is actually one of our specialities. Correct preparation made us flexible and resulted in a tightly managed construction process.

A customized interior (partly made of steel) was realized in the canteen and lunchroom, as well as in toilets, changing rooms, the reception/entrance and the press room. In the canteen/lunchroom we also placed wall coverings, carpentry and a steel facade. Our QLYX colleagues did the finishing touch with their paintwork.

large d808d9d3-08fc-4914-9a98-9bad4a609883
large ff4cdf15-f3f6-435a-a6b2-47af56ad7ae4
large 2e821cec-86fc-4add-a602-fc74b3a38879
large 14c29e0e-330d-4b0c-9602-f68bdd8183d8
large 66b1fbd5-1800-4963-9b11-4a0ee7209920
top
error: Beveiligde content