Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Onze aanpak

Duurzaam en modulair bouwen

CNSTRCT biedt relevante en toekomstbestendige oplossingen voor bouw- en vastgoedvraagstukken door toepassing van duurzame materialen, een zo laag mogelijke CO2-uitstoot, hoge energiezuinigheid en het hergebruik van nieuw en bestaand vastgoed en materialen.

Duurzaamheid staat centraal zowel in onze manier van werken als in onze projecten. Door alle kringlopen te sluiten en circulair te werken en te bouwen, gaan die hoeveelheden drastisch omlaag.
Bij CNSTRCT doen we dat door bij alle projecten oplossingen te leveren die gedurende de hele levensduur aansluiten op de vraag vanuit de klant en de markt. Het gebouw voegt zich qua grootte, omstandigheden, behoeften en wensen naar de gebruikers.

CNSTRCT gaat voor recycling, upcycling en hoogwaardig hergebruik. Maakbaar, schaalbaar en betaalbaar.
Niet slopen, maar demonteren. Niet verspillen, maar hergebruiken.

Onze integrale (ver)bouwprojecten leiden altijd tot een geweldig eindresultaat. Of het nu gaat om een ingrijpende revitalisatie, een nieuwbouw, een herbestemming of een nieuwe inrichting.

Wij zorgen ervoor dat het klopt en hebben alle specialisaties voor bouw, verbouw, transformatie en inrichting onder 1 dak. Snel, flexibel, slagvaardig en multidisciplinair!

 

Van huurder tot vastgoedinvesteerder

Als vastgoedbelegger, eigenaar, beheerder, ontwikkelaar of huurder/gebruiker van vastgoed kunt u ons inschakelen als hoofdaannemer. Voor een integraal totaalpakket aan werkzaamheden of onderdelen daarvan, waarbij onze serviceniveau en onze ideeën altijd van A tot Beyond gaan.

Wat heeft CNSTRCT in huis?

✔ Innovatieve oplossingen en advies
✔ Bouwkundige werkzaamheden
✔ Afbouw
✔ Interieurbouw
✔ Schilderwerk, stucadoorwerk en spuitwerk
✔ Vloerafwerking en stoffering
✔ Vergunningentraject
✔ BIM-tekenwerk
✔ Installatiewerk

Hoe wij werken

Stap 1: Ontwerp
Een goed ontwerp is de basis van ieder geslaagd project. In deze fase draait alles om afwegingen maken en besluiten nemen. Alle aspecten en wensen van casco tot en met inrichting komen samen in het definitieve ontwerp. Heeft u zelf nog geen architect, dan koppelen wij de juiste architect aan uw vraagstuk.

Stap 2: Engineering & voorbereiding
In deze fase volgt een bouwkostenraming, wat in ons geval neerkomt op een totaalprijs zonder meerprijs. We gaan altijd voor een korte doorlooptijd met deadlinegarantie en focussen op kwaliteit, duurzaamheid en efficiency.

Stap 3: Realisatie & projectcoördinatie
Als de werkvoorbereiding klaar is, kan de uitvoering starten en worden ideeën zicht- en tastbaar. We bouwen wat bedacht en afgesproken is, met minimale overlast en binnen een projectmethodiek met strak gemanagede fases: snel, efficiënt en uiteraard met deadlinegarantie!

Stap 4: Nazorg & onderhoud
De oplevering is een prachtig moment waar we met hart en ziel naartoe werken. Ook daarna blijven wij zorg uit handen nemen. Elk project heeft onderhoud nodig; u kunt op ons rekenen, ook na de garantieperiode.

Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden.

top
error: Beveiligde content