Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Onze aanpak

Alle specialisaties voor bouw, verbouw en inrichting onder 1 dak

Onze integrale (ver)bouwprojecten leiden altijd tot een geweldig eindresultaat. Of het nu gaat om een ingrijpende revitalisatie, een nieuwbouw, of een nieuwe inrichting. Wij zorgen ervoor dat alles klopt en hebben alle specialisaties voor bouw, verbouw en inrichting onder 1 dak. Snel, flexibel, slagvaardig en multidisciplinair!

 

Voor huurder tot vastgoedinvesteerder

Als huurder, gebruiker, vastgoedbelegger, beheerder of ontwikkelaar van vastgoed kunt u ons inschakelen als hoofdaannemer of general contractor. Voor een integraal totaalpakket aan werkzaamheden of onderdelen daarvan, waarbij onze serviceniveau en onze ideeën altijd van A tot Beyond gaan.

Wat heeft CNSTRCT in huis?

✔ Innovatieve oplossingen en advies
✔ Bouwkundige werkzaamheden
✔ Afbouw
✔ Interieurbouw
✔ Schilderwerk, stucadoorwerk en spuitwerk
✔ Vloerafwerking en stoffering
✔ Vergunningentraject
✔ BIM-tekenwerk
✔ Installatiewerk

Hoe wij werken

Stap 1: Ontwerp
Een goed ontwerp is de basis van ieder geslaagd project. In deze fase draait alles om afwegingen maken en besluiten nemen. Alle aspecten en wensen van casco tot en met inrichting komen samen in het definitieve ontwerp.

Stap 2: Engineering & voorbereiding
In deze fase volgt een bouwkostenraming, wat in ons geval neerkomt op een totaalprijs zonder meerprijs. We gaan altijd voor een korte doorlooptijd met deadlinegarantie en focussen op kwaliteit, duurzaamheid en efficiency.

Stap 3: Realisatie & projectcoördinatie
Als de werkvoorbereiding klaar is, kan de uitvoering starten en worden ideeën zicht- en tastbaar. We bouwen wat bedacht en afgesproken is, met minimale overlast en binnen een projectmethodiek met strak gemanagede fases: snel en uiteraard met deadlinegarantie!

Stap 4: Nazorg & onderhoud
De oplevering is een mooi moment waar we met hart en ziel naartoe werken. Ook daarna blijven wij zorg uit handen nemen. Elk project heeft onderhoud nodig; u kunt op ons rekenen, ook na de garantieperiode.

top
error: Beveiligde content