Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Onze groep bedrijven

Onze bedrijvengroep bestaat uit CNSTRCT, ATOP en QLYX. Drie bedrijven die hun sporen hebben verdiend in bouw, verbouw en afbouw en interieurinrichting voor onder meer de retail en de sectoren kantoren en leisure. Samen werken zij dagelijks met veel passie aan toonaangevende projecten die uw vastgoed of interieur upgraden.

Pionier in hoogwaardige afbouw en inrichting van retail, kantoren en leisure. Hun dagelijkse missie? Ruimtes creëren waar mensen zich op hun gemak voelen, welkom zijn en met plezier werken of verblijven. Of het nu gaat om het revitaliseren, (her)inrichten, transformeren of onderhouden van vastgoed: al meer dan 25 jaar is ATOP het adres voor afbouw- en interieurbouwoplossingen die uitblinken in co-creatie, innovatie en duurzaamheid.

Een bouwproject valt of staat met de perfecte afbouw. Details in schilderwerk, plafonds, vloeren en wandafwerking moeten kloppen als een bus. Voor die fase in het bouwproces is QLYX de aangewezen expert. Hun finishing touch is het neusje van de zalm. Een toegevoegde waarde als het gaat om kwalitatieve en duurzame afwerking voor retail, kantoren en leisure.

top
error: Beveiligde content