Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Onze maatschappelijke kant

MVO

Duurzaam bouwen en inrichten is nu en in de toekomst essentieel. Wij zetten ons in om te voldoen aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid om daarin te investeren. Als het kan zetten wij alle projecten op groen met oog voor mens, maatschappij en milieu.

Wij focussen ons op een succesvolle langetermijnsamenwerking waarin onze medewerkers, klanten, zakenpartners en onze omgeving centraal staan. Daarbij zijn wij zuinig op de kostbare grondstoffen en energiebronnen, en gebruiken wij deze zo nuttig mogelijk. Ook gaan we zorgvuldig om met onze medewerkers. Dit doen we door ze voldoende uitdaging en prettige werkomstandigheden te bieden en transparant te zijn in de keuzes en overwegingen die wij daarbij moeten maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vinden wij binnen onze eigen organisatie van groot belang. Onze medewerkers worden hierbij actief betrokken en om onze doelen te behalen is een projectgroep actief.

Waarom groen en duurzaam?

Als bouwers spelen wij een cruciale rol in het duurzaam realiseren van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud met milieuvriendelijke- en hergebruikte materialen. Immers: alles wat geen waarde toevoegt voor u als opdrachtgever, wordt door ons als verspilling beschouwd.

Uw voordelen:

✔ Meer klantwaarde
✔ Minder verspilling
✔ Snellere bouwtijd
✔ Meer efficiëntie
✔ Verbeterd bouwproces
✔ Optimale samenwerking

 

Lees hier ons MVO rapport.

top
error: Beveiligde content