Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Onze maatschappelijke kant

Lean & Green

Duurzaam bouwen en inrichten is voor nu en in de toekomst essentieel. Wij zetten ons in om te voldoen aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid om daarin te investeren. Als het kan zetten wij alle projecten op groen met oog voor mens, maatschappij en milieu. Waar mogelijk, kiezen wij voor Lean & Green bouwen.

Wij focussen ons op een succesvolle langetermijnsamenwerking waarin onze medewerkers, klanten, zakenpartners en onze omgeving centraal staan. Daarbij zijn wij zuinig op de kostbare grondstoffen en energiebronnen, en gebruiken wij deze zo nuttig mogelijk. Ook zijn wij zuinig op onze medewerkers door ze voldoende uitdaging en prettige werkomstandigheden te bieden en delen wij met hun de keuzes en overwegingen die wij daarbij (soms voor hun) moeten maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vinden wij binnen onze eigen organisatie absoluut van belang. Onze medewerkers worden hierbij actief betrokken en om onze doelen hierbij na te streven is een projectgroep actief.

Waarom groen en duurzaam?

Als bouwers spelen wij een cruciale rol in het duurzaam realiseren van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud met milieuvriendelijke- en hergebruikte materialen. MVO vinden wij logisch, net als Lean & Green bouwen. Immers: alles wat geen waarde toevoegt voor u als opdrachtgever, wordt in de Lean-filosofie als verspilling beschouwd.

Uw voordelen:

✔ Meer klantwaarde
✔ Minder verspilling
✔ Snellere bouwtijd
✔ Meer efficiëntie
✔ Verbeterd bouwproces
✔ Optimale samenwerking

top
error: Beveiligde content