Bouwers van constructief resultaat.
Menu
Dienstverlening
Turnkey Bouw
Socials

De AD-formule zag het licht in 1984 en heeft inmiddels meer dan 220 winkels in België en Luxemburg die je de essentie van het assortiment van Delhaize voorstellen, en waarvan de meeste winkels open zijn op zondagochtend: dat is AD Delhaize. De zelfstandige uitbaters, stuk voor stuk mensen met een groot hart voor voeding, krijgen voortdurend opleidingen om klanten het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.

Foto hal vergezicht wazig
Hal bovenaf

Een parel van een supermarkt gevestigd in een oude overdekte markt: AD Criée. CNSTRCT is trots om samen met het bouwteam deze nieuwe AD-winkel te hebben mogen realiseren. De winkel in een prachtig pand met historische uitstraling staat sinds jaar en dag bekend om haar 3 alom geroemde slagerijen.

De winkel bleef tijdens de verbouwing open, waardoor de overlast voor publiek geminimaliseerd moest worden maar ook de voedselveiligheid moest geborgd blijven. Het resultaat is een verbeterde en meer uitnodigende winkelindeling, een zeer compleet productaanbod en bovenal een sterk verbeterde winkelbeleving.

Ad Criee slagerij met flessen voorgrond
Ad Criee hal bovenaf
Ad Criee overzicht hal met dak zonder tafel erop
Hal Ad Criee
Share this post
top
error: Beveiligde content