Bouwers van constructief resultaat.
Menu

In het centrum van Zaltbommel aan de Steenweg is dit winkelcentrum gelokaliseerd. De focus van dit winkelgebied,met een hele sterke regionale functie, ligt vooral op de dagelijkse boodschappen met een diversiteit aan supermarkten en winkels.


2
LPVD2799

CNSTRCT realiseerde in opdracht van de Hoge Dennen deze complexe verbouwing: complete renovatie en uitbreiding aan 3 zijden. Doordat wij vooraf overlastbeperkende maatregelen hebben genomen, kon de de Albert Heijn tijdens deze werkzaamheden gewoon open blijven tijdens de verbouwing en was de veiligheid van  medewerkers en winkelend publiek gewaarborgd.

Naast onze casco-werkzaamheden hebben wij namens de retailers ook hun inbouwpakketten mogen realiseren. Het resultaat is schitterend en het winkelgebied is helemaal klaar voor de toekomst.

large WKCE1473
top
error: Beveiligde content