Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Wat wij doen

Turnkey bouw 

Het team van CNSTRCT is ook als een vis in het water als het gaat om de totaalrealisatie van uw vastgoed, van tekening naar turnkey oplevering. Wij nemen u alle zorg uit handen als het gaat om het coördineren, aansturen en controleren van het bouwproject. Kunt u zich mooi richten op dingen die voor u belangrijk zijn.

Hoe dat uitpakt? Werp een blik op onze projecten.

 

RETAIL – onze 3 bouwstenen voor uw retailsucces

Slimmer, beter, sneller

Als geen ander weten wij wat bouwen voor retailformules inhoudt: de budgetten zijn soms ruim en soms beperkt, maar altijd moet het morgen klaar zijn. Wij helpen u alle wensen te vertalen naar een technisch programma van eisen: maakbaar en betaalbaar. Daarbij staan winkelbeleving, budget, kwaliteit en planning centraal. Door slimme oplossingen kunnen wij winkels en winkelcentra bouwen die het verschil maken. Altijd met een deadlinegarantie en de kortst mogelijke doorlooptijd.

Grip op het proces

Retail formules kiezen voor ons voor zowel nieuwbouw, verbouw, revitalisatie als onderhoud van winkelpanden en winkelcentra. In onze fullservice formule ‘Van A tot Beyond’ nemen wij u bij de hand gedurende het volledige voorbereidings- en realisatieproces. En wat voor ons vanzelfsprekend is: de oplevering is altijd conform afspraken omtrent planning, kwaliteit, budget en het bouwbesluit.

Kennis van winkelbeleving

Bij CNSTRCT zijn wij ervan overtuigd dat uw fysieke winkel en uw online activiteiten elkaar kunnen versterken. Daarbij is de aantrekkingskracht van uw fysieke winkel essentieel. Daarom blijven wij ook na de bouw uw winkelbeleving monitoren en doen wij desgewenst proactief suggesties om die te verbeteren. Met oog voor detail en kennis van retail kunnen wij u helpen het verschil te maken. Leve de fysieke winkel(centra)!

OFFICES & LEISURE

Wij werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Dat ziet u terug in de kwaliteit van de afbouw-, interieurbouw- en inrichtingsprojecten waaraan wij werken. Ruimtes krijgen nét wat meer karakter, werkomgevingen krijgen opvallend nieuw elan en vastgoed krijgt een zichtbare upgrade. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, revitalisatie en transformatie, wij hebben altijd de best betaalbare en meest duurzame interieuroplossing voor uw wensen.

Samen bouwen we aan innovatieve interieurs

 

top
error: Beveiligde content