Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Wij zijn CNSTRCT

Bouwt aan projecten in retail, kantoren, leisure, wonen, zorg en mixed-use

Als specialist in bouw, verbouw, transformatie en inrichting helpen wij:

merken en retailers met de groei van hun merk en het verleiden van hun klanten.

vastgoedinvesteerders en -beheerders met het maximaliseren van het vastgoedrendement en het creëren van toekomstbestendig vastgoed.

gebruikers van vastgoed met het creëren van de beste werk-, woonomgeving en verblijfsfeer.

In welke hoedanigheid u ook iets aan ons vraagt, CNSTRCT zorgt ervoor dat het werkt. Of het nu gaat om cascowerkzaamheden of inrichting, wij zijn de onafhankelijke specialist voor turnkey bouw, verbouw, herbestemming en fit-outs.

 

Waarom CNSTRCT?

 

Vakmanschap
Na tientallen jaren kennen wij het klappen van de zweep in turnkey projecten op het gebied van bouw, verbouw, transformatie en fit-outs. Als hoofdaannemer in totaaltrajecten en als het gaat om een rol in slimme realisatie, projectcoördinatie en innovatie.

 

 

Klantgerichte samenwerking
Wij geloven in samenwerking, synergie en transparante communicatie tussen u en ons toegewijde projectteam, met heldere afspraken, milestones en communicatielijnen. U weet wat u aan ons heeft en wij houden voor u grip op het proces

 

 

Deadlinegarantie
Wij werken met een perfecte voorbereiding, strakke regie en geven een deadlinegarantie. Oplevering is exact volgens afspraak, ongeacht het type werkzaamheden of de complexiteit ervan.

 

Slim ontzorgen & geld verdienen
Wij gaan voor slim ontzorgen tijdens het project. Zodat u alle tijd kunt besteden aan uw business, tevreden klanten behoudt en geld verdient.

 

Duurzaam op alle fronten
Duurzaam staat niet alleen centraal in onze projecten. Wij investeren ook in duurzame relaties, als cruciale pijler voor succes.

Het team van CNSTRCT 

Het team van CNSTRCT is als een vis in het water als het gaat om de totaalrealisatie van projecten op het gebied van bouw, verbouw en transformatie van vastgoed: van tekening en engineering tot en met turnkey oplevering. Wij nemen u alle zorg uit handen als het gaat om het coördineren, aansturen en controleren van het bouwproject. Kunt u zich mooi richten op dingen die voor u belangrijk zijn.

Hoe dat uitpakt? Werp een blik op onze projecten.

top
error: Beveiligde content