Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Wij zijn CNSTRCT

Bouwt mee aan de groei van merken in retail, offices & leisure

Als specialist in bouw, verbouw en inrichting helpen wij:

retailers met de groei van hun merk en het verleiden van hun klanten.

vastgoedinvesteerders en -beheerders met het maximaliseren van het vastgoedrendement.

gebruikers van vastgoed met het creëren van de beste werk- en verblijfssfeer.

In welke hoedanigheid u ook iets aan ons vraagt, CNSTRCT zorgt ervoor dat het werkt. Of het nu gaat om cascowerkzaamheden of inrichting, wij zijn de onafhankelijke specialist voor turnkey bouw, verbouw en inrichting.

 

Waarom CNSTRCT?

 

Vakmanschap
Na tientallen jaren kennen wij het klappen van de zweep in turnkey bouw- en verbouwprojecten. Als hoofdaannemer in totaaltrajecten en als het gaat om een rol in slimme realisatie, projectcoördinatie en innovatie.

 

 

Klantgerichte samenwerking
We geloven in samenwerking, synergie en transparante communicatie tussen u en ons toegewijde accountteam, met heldere afspraken en communicatielijnen. U weet wat u aan ons heeft.

 

 

Deadlinegarantie
We werken met een perfecte voorbereiding, strakke regie en geven een deadlinegarantie. Oplevering is exact volgens afspraak, ongeacht het type werkzaamheden of de complexiteit ervan.

 

Slim ontzorgen & geld verdienen
We gaan voor slim ontzorgen tijdens bouw en verbouw. Zodat u alle tijd kunt besteden aan uw business, tevreden klanten behoudt en geld verdient.

 

Duurzaam op alle fronten
Duurzaam staat niet alleen centraal in onze projecten. We investeren ook in duurzame relaties, als cruciale pijler voor succes.

top
error: Beveiligde content