Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Wij zijn CNSTRCT

CNSTRCT: Een vernieuwend en innovatieve bouwer die kennis van de bouw combineert met de nieuwste technieken en doordachte processen. Wij vertalen frisse ideeën naar innovatieve oplossingen voor winkelen, werken, wonen, recreëren, zorg & mixed-use projecten op het gebied van bouw, verbouw, transformatie en inrichting. Van cascobouw tot fit-out en van slimme installaties tot strakke afwerking.

Door het bieden van zorgeloze full-service en een deadline garantie als bonus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een onderscheidende marktspeler in onze disciplines. Het is niet zozeer de groei waar wij trots op zijn maar juist op het vertrouwen dat wij keer op keer krijgen van onze opdrachtgevers: van multinationals tot kleine mkb-bedrijven.

Wij geven de nogal traditionele bouwsector kleur! Door onze verfrissende,  moderne en duurzame aanpak met een multidisciplinaire karakter waarbij wij werken met dedicated klantenteams, deadline garanties en co-makership, maakt ons als bouwer uniek. Als enige in Nederland hebben wij  de volgende disciplines zelf in huis: cascobouw, inbouw, afbouw, interieurbouw, prefabricage, vloer-en wandafwerking, sloop en demontage incl. verantwoorde recycling en hergebruik.

Wij zorgen ervoor dat er binnen de gestelde deadline een prachtig eindresultaat staat: Maakbaar en betaalbaar, zonder af te doen aan esthetiek en kwaliteit.

Waarom CNSTRCT?

 

Vakmanschap
Na tientallen jaren kennen wij het klappen van de zweep in turnkey projecten op het gebied van bouw, verbouw, transformatie en fit-outs. Als hoofdaannemer in totaaltrajecten en als het gaat om een rol in slimme realisatie, projectcoördinatie en innovatie.

 

Klantgerichte samenwerking
Wij geloven in samenwerking, synergie en transparante communicatie tussen u en ons toegewijde projectteam, met heldere afspraken, milestones en communicatielijnen. U weet wat u aan ons heeft en wij houden voor u grip op het proces

 

Deadlinegarantie
Wij werken met een perfecte voorbereiding, strakke regie en geven een deadlinegarantie. Oplevering is exact volgens afspraak, ongeacht het type werkzaamheden of de complexiteit ervan.

 

Slim ontzorgen & geld verdienen
Wij gaan voor slim ontzorgen tijdens het project. Zodat u alle tijd kunt besteden aan uw business, tevreden klanten behoudt en geld verdient.

 

Duurzaam op alle fronten
Duurzaam staat niet alleen centraal in onze projecten. Wij investeren ook in duurzame relaties, als cruciale pijler voor succes.

Het team van CNSTRCT 

Het team van CNSTRCT is als een vis in het water als het gaat om de totaalrealisatie van projecten op het gebied van bouw, verbouw en transformatie van vastgoed: van tekening en engineering tot en met turnkey oplevering. Wij nemen u alle zorg uit handen als het gaat om het coördineren, aansturen en controleren van het bouwproject. Kunt u zich mooi richten op dingen die voor u belangrijk zijn.

Hoe dat uitpakt? Werp een blik op onze projecten.

top
error: Beveiligde content