Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Overview 2018

Trots op de vele projecten die we samen met partners en opdrachtgevers hebben gerealiseerd.

Snelheid, kwaliteit, teamwork en no nonsens. Zomaar wat termen die samenvatten hoe CNSTRCT zich het afgelopen jaar heeft doorontwikkeld. Met vele geweldige resultaten en tevreden opdrachtgevers als resultaat. Omdat beelden nóg meer zeggen dan woorden, hieronder een greep uit projecten waar we trots op zijn. Wij kijken uit naar 2019!

Project: Jumbo Foodmarkt

Arnold den Haan, manager CNSTRCT

“In Tilburg hebben we de Jumbo Foodmarkt vanaf casco afgebouwd en ingericht. Vijf luifels, 1.600 m2 wanden, 600 m2 tegelwerk, 50 deuren en kozijnen en 1,5 km aan plinten verder hebben we een ‘state of the art’ foodmarkt opgeleverd.” 

jumbo-groot
jumbo-groot3
jumbo-groot2

En verder …

“… vond er gedurende het traject een aantal wijzigingen plaats. Door onze flexibele houding lukte ons om onze plannen daarop aan te passen en hebben we de deadline gehaald!”

spacer

 Project: DeliHome

Joris Castelijns, projectmanager Offices

“In 2018 hebben we in samenwerking met twee architecten een prachtige showroom en kantoorruimte voor DeliHome gerealiseerd. Samen goed voor meer dan 3.500m²! Een leuke uitdaging, want het project had een korte doorlooptijd!”

delihome-3
delihome-1
delihome-1

En verder …

“… is het ons gelukt om in een korte tijd de wensen van de klant te realiseren: van eerste ideevorming tot ontwerp, van uitvoering tot daadwerkelijke oplevering en naar volle tevredenheid van de klant. Het bijzondere aan dit project is dat er geen bestek was waar we ons aan konden houden. We kregen het volledige vertrouwen van de klant.”

spacer

Project: SuperOffice

Ronnie Dirks, manager Offices

“In 2018 was ik als projectmanager verantwoordelijk voor het turn-key project van het SuperOffice kantoor. Van het tegelwerk tot aan de installaties, wanden, vloeren en schilderwerk. Waar ik het meest trots op ben? De knappe maar vooral vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen.”

superoffice1
superoffice2
superoffice3

En verder …

“… is het kantoor van SuperOffice écht uniek! Ruim opgezet, met een lounge-achtige sfeer. De mooie zithoeken zorgen voor een huiselijke sfeer. De koffiebar in een echte tuk-tuk maakt het helemaal af.”

spacer

Project: Van den Bosch

Pieter de Koning, projectmanager Offices

“Dit jaar hebben we het kantoor van Van Den Bosch volledig gerenoveerd. Het oude kantoor is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Wat ik het meest bijzonder vind? De detaillistische afwerking. Die is werkelijk uniek!” 

vandenbosch-1
vandenbosch-2
vandenbosch-3

En verder …

“…was de doorlooptijd van het project pittig. In een hele korte periode hebben we het project van A tot Z gerealiseerd; zelfs het interieurwerk en de akoestische wandvisuals zijn van onze hand!”

spacer

Project: Lidl Slaak

Dirk van Herk, manager CNSTRCT

“Bij de Lidl in Slaak gingen we van een drukkerij naar een supermarkt anno 2018. We hebben de complete winkelinrichting verzorgd van maar liefst 2.100 m2. Een prachtig monumentaal pand, dat is eens iets anders dan een ‘standaard’ cascopand.”

lidl1
lidl2
lidl3

En verder …

“… is het nog leuk om te vermelden dat de Lidl in Slaak was genomineerd voor de supermarkt van het jaar. We zijn bij de laatste 6 geëindigd.”

spacer

Project: Albert Heijn Dordrecht

Carlo van Straten, projectmanager Retail

“In 2018 hebben we in maar liefst 5 dagen een cascowinkel omgetoverd tot een compleet ingerichte afgebouwde Albert Heijn. We mochten één van de eerste Ahold Echt Vers-concepten uitrollen. Dat maakt het extra leuk.” 

IMG_2957
IMG_2953
IMG_2949

En verder …

“… merk ik dat ik zelfs na 20 jaar ervaring nog steeds leer en continu voor nieuwe uitdagingen kom te staan. En ondanks dat, lukt het nog altijd om voor de deadline op te leveren!”

spacer

Wilt u in 2019 ook met CNSTRCT samenwerken?

Het team van CNSTRCT staat ook in het nieuwe jaar graag voor u klaar. Van ontwerp naar turnkey oplevering en altijd volledig ontzorgd als het gaat om het coördineren, aansturen en controleren van uw bouwproject.

Uw voordelen:

✔ Efficiënte samenwerking
✔ Gewenste eindresultaat
✔ Deadlinegarantie

top
error: Beveiligde content