Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Certificeringen en keurmerken

Bij CNSTRCT stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze projecten en vinden wij het belangrijk om daarbij de voorschriften voor veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu te hanteren. Duurzaamheid is daar ook een onderdeel van, net als onze certificeringen op verschillende gebieden. We beschikken over de benodigde certificaten en keurmerken en proberen daarmee een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor onze werknemers én bouwpartners.

Voor opdrachtgevers en samenwerkende partijen zijn de certificeringen en keurmerken een bewijs dat de interne organisatie getoetst wordt op diverse onderdelen en wij hiermee kunnen voldoen aan de geldende wetgeving.

VCA**

VCA is dé norm voor veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA borgt dat wij verantwoord omgaan met alle veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten. Dit is geborgd met behulp van ons VCA** certificaat.

Met het certificaat laten wij zien dat we veel belang hechten aan veilig en gezond werken, en dat we tegelijk voldoen aan de wet- en regelgeving zoals de ARBO-wet. Daarmee zetten we ons als bedrijf bovendien neer als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer. Met ons VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

ISO 9001 -2015

Om een constante kwaliteit te kunnen garanderen van onze bouwproductie zijn wij gecertificeerd conform de NEN norm ISO-9001. Dit is de meest bekende internationale norm voor kwaliteitsmanagement.  De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. CNSTRCT is in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat.

FSC

CNSTRCT maakt bij bouwprojecten alleen gebruik van hout dat van duurzame bronnen afkomstig is. CNSTRCT BV is gecertificeerd volgens FSC® en levert onder FSC C131415. De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer overal ter wereld. Dit keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstoffen voor hout en houtproducten zoals papier, uit verantwoord beheerde bossen komen. Daarbij is er veel aandacht voor ecologische, sociale en economische aspecten. Bovendien moet het hout in de hele handelsketen (Chain of Custody) kunnen worden gevolgd. Dit betekent dat alle bedrijven in de keten – van zagerij tot onderaannemer – een FSC®-certificaat moeten hebben. Dat geldt dus ook voor ons. We hebben (daarnaast) een registratiemethode waarmee we kunnen garanderen dat al het door ons gebruikte hout van goede afkomst is. Dit kunnen we per onderdeel, maar ook voor een heel project aantonen.

Erkend leerbedrijf SBB

Wij leiden vakmensen op.

CNSTRCT is door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf voor de beroepsgerichte opleidingen binnen de Bouw, Afbouw, Infra, Economie en Administratie.

We vinden het belangrijk om studenten de kans te geven om hun kennis en kunde in de dagelijkse praktijk in te zetten. Dit doen we door de leuke en interessante stageplaatsen voor studenten aan te bieden waar men de opgedane kennis in de praktijk kan toepassen.

top
error: Beveiligde content