Bouwers van constructief resultaat.
Menu
Dienstverlening
Turnkey Bouw
Socials

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland met nog steeds grote ambities. Jumbo doet er alles aan om de klanten meer dan 100% tevreden te stellen. Tegen de laagste prijs en met de beste service en ze garanderen het ook met hun unieke 7 Zekerheden. Er werken (inclusief hoofdkantoor en distributiecentra) ongeveer 60.000 mensen.

Deze mooie Jumbo-winkel kenmerkt zich door een combinatie van LaPlace elementen en de herkenbare supermarkt volgens de laatste formule-uitgangspunten van Jumbo.
Een extra bijzonder project door de logistieke uitdagingen vanwege de ligging in het centrum van Rotterdam. De juiste voorbereiding, efficiënt werken en strakke regie waren hierbij extra van belang omdat er voor de aanvoer van bouwmaterialen geen opslagmogelijkheid aanwezig was. Geen probleem voor ons ervaren team. Na de aanvoer werden materialen direct gebruikt en werd uiteindelijk een compleet inbouwpakket verzorgd met o.a. prachtige luifels aan het plafond en een foodcorner waar verse pizza’s gemaakt worden.

IMG_3199
IMG_3201
large IMG_3210
Gang rechts
Gang diep sap
large IMG_3211
IMG_3200
IMG_3204
large IMG_3205
IMG_3202
IMG_3206
large IMG_3207
Share this post
top
error: Beveiligde content