Bouwers van constructief resultaat.
Menu
Dienstverlening
Turnkey Bouw
Socials

Winkelcentrum LageLand ligt in de Rotterdamse deelgemeente Prins Alexanderpolder. Centraal gelegen tussen de gewilde wijken Schenkel, Prinsenland, Oosterflank en de gelijknamige wijk LageLand, is het een sterk wijk-winkelcentrum met een groot verzorgingsgebied.

Er zijn uiteenlopende ondernemers vertegenwoordigd, allen met een sterke focus op dagelijkse boodschappen. Naast twee landelijke supermarktketens is er ook een aantal andere landelijke ketens vertegenwoordigd op het centrum. Maar ook lokale versspecialisten zijn gehuisvest en bepalen mede de kracht en het bijzondere karakter van het centrum.

CNSTRCT verzorgde in Winkelcentrum LageLand te Rotterdam in opdracht van NSI een casco-uitbreiding van ca. 2.000 m2. Het betreft hier een heel druk winkelcentrum met een groot verzorgingsgebied en een zeer gevarieerd winkelaanbod. Er werd gezorgd
voor overlastarme bouw. Met veel winkelend publiek dat toegang moest behouden tot alle winkels en een dagmarkt 2 x per week. Voor Jumbo werd een fors metrage uitgebreid en voor Zeeman, een nieuwe huurder in dit winkelcentrum, werd een nieuwe vestiging gerealiseerd. Het resultaat: een winkel-centrum, opgewaardeerd met een groter en beter winkelaanbod en flink verbeterde winkelbeleving.

large Bouw-zijkant-pand-hoek-pixels-groot-1280×960
Voorzijde-pand-met-ballonnen
Pand-buiten-zijkant-met-borden
large Ballonnenboog-pixels-groot-1280×960
Share this post
top
error: Beveiligde content