Bouwers van constructief resultaat.
Menu
Dienstverlening
Turnkey Bouw
Socials

Schoonenberg is sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak in Nederland. Al 90 jaar hebben honderdduizenden slechthorenden hen het vertrouwen gegeven en heeft Schoonenberg hen geholpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben. Elke dag begeleiden  700 hoorprofessionals in 200 gespecialiseerde winkels de klanten voor, tijdens en na aankoop naar de beste hooroplossing.

Naast andere winkels die wij reeds voor Schoonenberg mochten realiseren werd ook hun bouwproject in Amersfoort aan ons toevertrouwd.  Vanuit de casco-situatie hebben wij als onderdeel van het bouwteam het inbouwpakket mogen realiseren. Ons team heeft zich mogen uitleven op onder andere de wanden, vloeren, plafonds en het schilderwerk. In het voortraject hebben wij een pro-actieve bijdrage geleverd in slimme oplossingen om het project binnen budget en met een deadlinegarantie te kunnen rea-liseren.
De hele look-and-feel werd volgens de nieuwe ontwerpuitgangspunten gerealiseerd. Een prachtige expertisewinkel voor Schoonenberg is het resultaat.

IMG_2205
IMG_2207
large IMG_2213
IMG_2208
IMG_2209
Share this post
top
error: Beveiligde content